Servertijd:

Regels en Voorwaarden

Om toegang te hebben tot de services van Rivality moeten de simpele voorwaarden en regels goedgekeurd worden. Wanneer je registreerd en wanneer je het spel Rivality speelt keur je deze regels goed.

De administrator heeft het recht om gebruikers accounts te verwijderen zonder waarschuwing. Oftewel, Rivality, heeft het recht om te beslissen wat wel en niet mag en kan een gebruikersaccount cancellen om een vriendelijke sfeer te houden.

Rivality geeft geen garantie voor het functioneren van de site of de onlinetijd van de server. Verloren info op de site wordt niet compenseerd op welke manier dan ook. Hoewel, Rivality, stopt veel werk in het zorgen voor gewenste acties en voor het houden van veiligheid. Regels en voorwaarden kunnen verandert worden; de gebruiker wordt daarom gevraagd de nieuwe regels te checken.

Rivality is gratis om te spelen. Maar, sommige services zijn alleen beschikbaar voor een klein bedrag als premium services. Om van deze services gebruik te maken, moet de gebruiker de legale leeftijd hebben om zulke services te kopen of toestemming hebben van ouders of verzorgende. Betalingen die gedaan worden via SMS moeten goedgekeurd worden door de eigenaar van de telefoon. het is de gebruikers verantwoordelijkheid dat zulke toestemming wordt verkregen van de houder.

Rivality heeft geen verplichting om te compenseren of gebruikers op de hoogte te houden van veranderingen of problemen die kunnen opkomen in het gebruik van de server. Rivality hoeft geen goedkeuring te zoeken van gebruikers voor veranderingen van de server. Rivality heeft daarnaast nog het recht om een service te veranderen of te verwijderen van gebruikers dat het gekocht hebben.

Als Rivality zijn premium services zal verwijderen, worden alle credits niet terugbetaald. Gebruikersaccounts dat niet actief, ingelogt zijn in de laatste 50 dagen, kunnen verwijderd worden, met of zonder betaalde credits. Rivality houdt zich niet verantwoordelijk voor problemen met betalingen voor services of gebruik.

Als laatst, we doen er alles aan om onze gebruikers, gratis of premium, de best mogelijke ervaring te geven, 24 uur per dag.