Servertijd:

Snelle start

Rivality gaat vooral over het bouwen van militaire basissen om een machtige speler te worden in het spel. In jouw basissen kun je militairen creëeren. Met jou militairen kun je andere spelers hun basissen aanvallen om meer geld en ervaringspunten te krijgen. Je kan een van de meest krachtige spelers in het spel worden!

De meest belangrijke functies in het spel, die je het meest zult gebruiken, zijn ´kaart´ en ´basis´ die in het menu bovenaan de site te vinden zijn.


Kaart

Basis

Basis

Als je de basissymbool aanklikt vind je een lege ruimte. Dit is de plek waar je je nieuwe gebouwen kan bouwen. Wanneer je een nieuwe gebouw bouwt zullen andere opties tevoorschijn komen. Als je bijvoorbeeld een fabriek bouwt, zal je tanks en andere voertuigen kunnen bouwen.

Het zal voor je niet mogelijk zijn om alle gebouwen te bouwen in het spel. Dat komt door te weinig geld en/of XP.

Kaart

Op de kaart kun je zien waar andere spelers hun basissen zijn gelokaliseerd.

Het symbool is van je eigen basissen.

Het symbool laat de basissen van de vijanden zien. Deze basissen kunnen een bedreiging vormen voor je eigen basissen. De rode basissen zijn basissen die je later in het spel zal aanvallen om extra geld en XP te krijgen.

Laat de basissen zien waar je vrienden mee bent. in het begin zal je geen symbool zien, maar wanneer je je bij een verbond aansluit zal dit snel te zien zijn.

Volgende stap! (Geld en ervaringspunten)